Mijn kind heeft een beugel. Maakt dat uit?

Ja, dat maakt zeker uit. Net zoals een kind dat aan het wisselen is, vraagt dit om speciale aandacht.  Oproshield ortho is een speciaal ‘boil-and-bite-bitje’  gemaakt voor beugeldragers. Er is extra ruimte uitgespaard voor de beugel en de speciale lamellen (Gold model) zorgen voor een betere pasvorm.

Een bitje is niet sexy in tegenstelling tot hippe kleding.

Er wordt niet moeilijk gedaan over een teamjasje van vijftig euro, kosten spelen in dat geval geen rol. Voor een bitje is het kostenaspect voor veel hockeyers (of ouders) nog altijd een groot issue. daarom bieden wij de betaalbare en meer dan goed beschermende Oproshield mouthguards aan in verschillende kleuren om deze leuke discussies te voorkomen.

Hoe lang gaat de Oproshield gebitsbeschermer mee ?

De gebitsbeschermer gaat ongeveer een hockey seizoen mee. De verzekering die Opro meegeeft bij de bitjes geldt ook voor 1 jaar na aankoop.

Kan ik de Oproshield gebitsbeschermer na verloop van tijd nog een keer verwarmen en aanpassen aan het gebit?

Nee, dit is een eenmalig proces en kan in later stadium niet meer aangepast worden. Als je je bitje vormt volgens de aanwijzingen zou de pasvorm direct goed moeten zijn.

Hoe snel verzenden jullie mijn bestelling?

Na de betaling van jouw bestelling gaan wij direct aan de slag. Wij proberen jouw bestelling dezelfde dag nog te verzenden. We zijn specialist in de hockeysport en staan zelf ook regelmatig op het veld, dus het kan gebeuren dat er een dag extra overheen gaat, maar dat laten we je uiteraard weten.

Afhalen in Hummelo of Doetinchem?

Als je hebt aangegeven dat je jouw bestelling wilt ophalen in Hummelo of Doetinchem wacht dan even op ons bericht voor het maken van een afspraak. Het is ook mogelijk om jouw bestelling op de hockeyclub in Doetinchem (DHC) op te halen. Als jij jouw gegevens invult nemen wij contact op voor een afspraak.

Staat jouw vraag er niet bij? Stel hem hieronder!

5 + 1 =